De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

woensdag 1 september 2010

Officiële Opening op 25 september a.s.

Op zaterdag 25 september a.s. opent de burgemeester van Franekeradeel, mr. Fred Veenstra, officieel De Klang.

Op de laatste zaterdag van september a.s. is het dan zover. Tussen 14.30 en 16.00 is de officiële opening van De Klang, de nieuwe oefenruimte van De Bazuin Tzummarum. Burgemeester Fred Veenstra zal de officiële openingshandeling voor zijn rekening nemen.

De voorzitter van De Bazuin Tzummarum, Jannie van der Kuur, zal in een toespraak in gaan op de aankoop en verbouwing van de voormalige Gereformeerde Kerk tot de muziekruimte die het nu is.

Uiteraard zal feestelijke muziek niet tijdens deze opening ontbreken. Tijdens de borrel kunnen de aanwezigen de nieuwe repetitieruimte en de nevenruimtes bewonderen.

De zaal is vanaf 14.00 open. Iedereen is van harte welkom! Parkeertip: bij de Harnehal, recht achter De Klang.

De Opening maakt deel uit van een groter openingsprogramma voor leden, oud-leden, genodigden en andere belangstellenden:

14.30 tot 16.00 uur: Opening, voor alle belangstellenden. Toegang vrij. Aansluitend borrel.
17.30 tot 19.00 uur: Broodmaaltijd voor leden, oud-leden en vrijwilligers (genodigd)
20.00 tot 22.00 uur: Lezing door Hylke Speerstra, voor alle belangstellenden. Aansluitend borrel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten