De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

zondag 29 augustus 2010

Muziekfeest met Gé Reinders en Die Twa

Op zaterdag 6 november organiseert De Bazuin een groots concert in de Harnehal in Tzummarum. Speciale gasten zijn Gé Reinders en Die Twa. De opbrengst is bestemd voor de financiering van aankoop en verbouwing van De Klang.

Die Twa is in hoog tempo een vaste waarde in de Friese en inmiddels ook Nederlandse popscene geworden. Krijn Dijkstra en Jacob Dijkstra bespelen met hun lekkere liedjes en hun enthousiasme moeiteloos grote podia als het Abe Lenstra-stadion en het Mega Piraten Festijn. Die Twa brengt bekende nummers, onder meer van hun net uitgekomen album met de titel 'Die Twa'.

De Bazuin Tzummarum trad al verschillende keren met Gé Reinders op - in de schouwburg, op radio en op televisie. De fanfare uit Tzummarum werkte als één van twaalf provinciale blaasorkesten mee aan het project ‘Blaos mich ‘t landj door’, waarmee Gé de blaasmuziek op de kaart zette en waarvoor hij eind 2008 een Edison kreeg. Gé laat tijdens dit concert een staalkaart horen van zijn meest succesvolle werk, een garantie voor een lach en een traan.

De artiesten treden apart op en samen met De Bazuin. Ook komt er een verrassende en unieke bijdrage van 'Die Trije'. Met een mix van stijlen en klanken wordt dit een geweldig muziekfeest voor jong en oud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten