De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

donderdag 2 september 2010

Lezing Hylke Speerstra

Op 25 september a.s., vanaf 20.00 uur, houdt de bekende Friese schrijver Hylke Speerstra een lezing in De Klang, ter ere van de Opening van dit nieuwe ‘cultuurhuis’ in Tzummarum. Speerstra neemt al jaren in zijn beschrijving van de recente geschiedenis van de Friezen in Friesland en ‘om utens’ de inwoners van Tzummarum mee. In zijn verhalen komt ook De Bazuin vaak voor. In zijn lezing legt Speerstra een verbinding tussen verleden en heden, en legt hij de ambitie van De Bazuin bloot. Een verhaal van daadkracht en hoop.
Iedereen is van harte welkom. De volledige opbrengst is voor de campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!' Toegang €12,50, donateurs €10,00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten