De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

donderdag 30 september 2010

genomineerd voor Coöperatiefonds Rabobank

De Bazuin heeft een nominatie voor het Coöperatiefonds van de Rabobank. Met dit fonds stimuleert de bank lokale culturele initiatieven van maatschappelijke organisaties. De leden van de bank bepalen welke initiatieven een bijdrage krijgen uit dit fonds door op de projecten te stemmen. Hiervoor ontvangen zij een brief van de bank met een unieke code, zodat zij via internet hun stem kunnen uitbrengen.

Natuurlijk hoopt De Bazuin dat veel leden van de Rabobank op het project van de muziekvereniging stemt. Met het geld kunnen nieuwe kachels worden aangebracht in De Klang.

Kijk voor de nominaties in de regio Franeker (waar Tzummarum onder valt) hier. Stemmen kan - mits men lid van de bank is én een unieke code ontvangen heeft - van vrijdag 1 oktober tot en met zondag 31 oktober hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten