De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

donderdag 26 augustus 2010

In de editie van 25 augustus 2010 van de huis-aan-huis krant 'Extra' schreef journalist Geale Groen een overzichtsartikel over de De Klang. Klik op het plaatje voor een scan van het artikel (let op: groot bestand!).

Jabik Struiksma en Pyt Sybesma, beide al jaren zeer actief Bazuinlid, gaven vlak voor de zomervakantie een interview. Toen was nog niet bekend dat de Opening op 25 september a.s. plaats zal vinden. Nu wel.

Overigens was de nagalm vijf seconden en niet vijf minuten, aldus Jabik. En Pyt wil niet suggeren dat de benodigde financiën al binnen zijn, al zijn we 'op streek'. Er is nog veel geld nodig en daarom volgen er nog geweldige concerten en diverse mooie acties, let maar op...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten