De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

donderdag 2 februari 2012

Sponsors steunen Midwinterconcert 2012

Het Midwinterconcert van De Bazuin van 4 februari 2012, met medewerking van JZN en entertainer Sipke de Boer, is een sponsorevenement in het kader van 'Geef De Bazuin de ruimte!'

Lees er alles over op onze site, want het belooft een prachtige muziekavond te worden. De naam van dit Midwinterconcert, ‘Spectrum Of The Sky’, is ontleend aan het verplichte werk dat De Bazuin tijdens het nationale fanfarekampioenschap in april zal uitvoeren.

De sponsors voor deze muziekavond steunen niet alleen dit mooie evenement maar geven De Bazuin ook op andere wijze de ruimte! Daarom blijven ze een jaar lang vermeld op deze site, in de rechterzijbalk. Hartelijk dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten