De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

woensdag 17 oktober 2012

Spannende feestavond op 15 december!

De Bazuin organiseert op zaterdagavond 15 december een geweldige feestavond in De Klang in Tzummarum. De opbrengst van deze avond wordt gebruikt voor de laatste aankoop- en verbouwingskosten van dit nieuwe onderkomen van de muziekvereniging. Na deze actie is ‘de kop er af’ en stopt de campagne ‘Geef De Bazuin de ruimte!’.
Deze bijzondere muzikale avond is opgebouwd rond de trekking van een superverloting. Deze verloting kent geen echte verliezers, maar vooral slechts één hele dikke winnaar. Degene die de hoofdprijs wint kan kiezen uit prijzen twv €3000 of neemt diezelfde avond nog €2000 contant mee naar huis! Gedurende de feestavond zal de spanning stijgen, niet alleen door de bijpassende opzwepende muziek, maar ook omdat gaandeweg duidelijk wordt wie er die avond met die ene hoofdprijs vandoor gaat.

De muzikale feestavond is alleen toegankelijk voor mensen die vooraf een lot kopen. Er worden slechts tweehonderd loten/ toegangsbewijzen verkocht a €50. Wie een lot koopt heeft dus én een hoge winkans én een feestelijke muziekavond; altijd prijs. De loten worden alleen verkocht aan leden, oud-leden, donateurs en sponsorrelaties van De Bazuin. Wie via-via van deze actie hoort kan een lot bemachtigen door donateur te worden, dat kan al vanaf €10 per jaar.

Loten/toegangsbewijzen kunnen gereserveerd worden via onderstaand formulier. De uitgifte vindt plaats op basis van het tijdstip van binnenkomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten