De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

woensdag 9 maart 2011

De Bazuin knapt terrein De Klang op met 'NL doet'

Op zaterdag 19 maart a.s. zullen vrijwilligers van De Bazuin het terrein rond De Klang opknappen. Nadat vorig jaar de voormalige gereformeerde kerk is verbouwd tot een oefenruimte om trots op te zijn, is nu de buitenkant aan de beurt. Het terrein rond De Klang wordt opnieuw betegeld en het zwaar vervallen fietsenhok krijgt een opknapbeurt. Leden van De Bazuin zullen het werk coördineren en uitvoeren, maar ook dorpsgenoten en andere vrijwilligers kunnen een bijdrage leveren.

Voor de aankoop van materialen krijgt De Bazuin van het Oranje Fonds een bijdrage van 500 euro in het kader van NL Doet. Deze landelijke vrijwilligersactie vindt dit jaar plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart. In duizenden grote en kleinere projecten maken meer dan honderdduizend vrijwilligers Nederland mooier, schoner en leefbaarder.

Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied en laat Nederland van zijn beste kant zien. Per jaar besteedt het ongeveer €  24 miljoen aan organisaties en initiatieven die de sociale cohesie versterken.

Doe mee en maak Tzummarum een stukje mooier! Opgeven kan via NL Doet, maar ook via Simone van der Ploeg, 0518 482739.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten