De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

zondag 7 november 2010

Superconcert van De Bazuin en 'Die Trije'

De Bazuin, Gé Reinders en Die Twa maakten een geweldig muziekfeest van het benefietconcert op zaterdagavond 6 november in De Harnehal. De naar schatting 450 bezoekers genoten van een heerlijke mix van stijlen en genres, met een hoge muziekkwaliteit en amusementswaarde als gemene deler. Het begon al met de opkomst van De Bazuin, die naadloos overging in een scherpkoper-entrada. In een hoog tempo kwamen optredens voorbij. Solo-optredens van De Bazuin en Die Twa en combinatie-optredens van Gé Reinders met De Bazuin regen zich in een veelzijdige muzikale ketting aaneen, die het publiek perfect paste. Uitsmijter was een optreden van 'Die Trije', waarin Gé, Krijn en Jacob gezamenlijk Aad waere mit dich/Ald wurde mei dy op het toneel brachten.
Ook het campagneteam kon tevreden zijn. De opbrengst van de kaartjes kan helemaal worden besteed aan aankoop en verbouwing van De Klang doordat evenementsponsors de kosten van deze avond voor hun rekening namen.

Hieronder een foto-impressie van dit superconcert.Voorafgaand aan het concert oefenden 'Die Trije' de toegift. In de video de repetitie van Aad waere mit dich/Ald wurde mei dy in onvervalst Frimburgs.De opbrengst van het benefietconcert is inmiddels bekend: meer dan vijfduizend euro kan worden bijgeschreven!

1 opmerking: