De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

zaterdag 27 november 2010

Serenade voor Henk en Annie Harsta

Op vrijdag 26 november jl. namen Henk en Annie Harsta-Boersma afscheid van de Maatschap Fysiotherapeuten Franeker. Na 28 jaar trouwe dienst stopten Annie (79) en haar man Henk (81) met het schoonmaken van de praktijk voor fysiotherapie in het karakteristieke pand. De maatschap trakteerde het echtpaar met een etentje met de collega's, na een verrassingsserenade door leden van De Bazuin Tzummarum. Jabik, Geert, Syds en Simone ontroerden het paar met enkele deeltjes uit Suite 1600 en Lang Zullen Ze Leven.

Voor deze muzikale verrassing ontving De Bazuin een bijdrage voor de campagnekas.

[update] Franeker Courant en Extra namen het bericht in hun editie over, met foto. Op 8 december volgde Van Wad tot Stad. Een mooi gebaar voor het huldepaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten