De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

dinsdag 16 november 2010

De Bazuin dankt Tzummarum met pepernoten

Maandag 15 november jl. deelden de leden van De Bazuin in Tzummarum huis-aan-huis pepernoten uit. Hiermee bedankte de muziekvereniging de mensen in het dorp voor de massale steun bij aankoop en verbouwing van de voormalige Gereformeerde Kerk tot de nieuwe oefenruimte, De Klang. De inwoners van Tzummarum vonden het een sympathieke geste en ook deze noten vielen goed in de smaak.

De bedankactie viel samen met de jaarlijkse 'stavenactie', de verkoop van banketstaven ten bate van het instrumentenfonds. Met de opbrengst kunnen de bijna honderd instrumenten van De Bazuin worden onderhouden en zo nodig aangevuld. Ook deze actie was weer een groot succes.

Jong en oud deed aan de actie mee, van het jongste lid van elf jaar tot het oudste lid van bijna zeventig.


Op iedere zak pepernoten was een bedankkaartje gehecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten