De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

zaterdag 23 januari 2010

kopersextet treedt op bij afscheid Berend Kamphuis

Op 22 januari nam Berend Kamphuis stijlvol afscheid als collegevoorzitter van het Alfa-college. De afscheidsreceptie in het prachtige Familiehotel in Paterswolde werd muzikaal opgeluisterd door een kopersextet van De Bazuin Tzummarum. Met een licht en gevarieerd - maar niet simpel - programma ontstond een sfeervolle ambiance voor de 350 gasten. Op verzoek van Berend Kamphuis, die een bijzondere band heeft met De Bazuin Tzummarum, speelden Jannie, Simone, Jabik, Pyt, Syds en Syde ook 'De dag door uwe gunst ontvangen' en 'Er is een land van louter licht'. Met Alfa-college was een sponsorbedrag overeengekomen dat geheel in de pot voor de nieuwe oefenruimte gaat. Kamphuis verruilt na tien jaar Alfa-college voor CVO Zuid-West Fryslân, hij wordt daar op 1 februari collegevoorzitter.

1 opmerking:

  1. Bij recepties met muziek loop je altijd het risico dat de muziek te hard is, waardoor je elkaar niet kunt verstaan of dat de muziek juist amper te horen is. Tevens is muziek zeer persoonlijk. Echter door de variatie en de juiste plek te hebben gekozen in de ruimte was van dit alles geen sprake en was het een geslaagde receptie met muzikale omlijsting in evenwicht op alle fronten.

    BeantwoordenVerwijderen