De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

vrijdag 15 januari 2010

30 januari 2010 Open Huis!


Op zaterdag 30 januari 2010 houdt De Bazuin Open Huis in de nieuwe oefenruimte in Tzummarum, de voormalige Gereformeerde Kerk in Tzummarum. Vanaf drie uur 's middags gaan de deuren open zodat iedereen kan zien wat de fanfare met de voormalige kerk van plan is. Deze zaterdag is de start van de campagne Geef De Bazuin de ruimte! om de kerk te kopen, te verbouwen en in gebruik te nemen, en het verwerven van voldoende geld om dat te financieren.

Tijdens het Open Huis zijn er verschillende interessante en gezellige activiteiten, uiteraard onder muzikale begeleiding:
- doorlopende presentatie bouwplannen en sponsoring
- bekijken en verkoop kerkbanken uit het voormalige kerkgebouw
- verkoop van oude instrumenten ‘voor de sier’
- inleveren van idee├źn voor een naam van de nieuwe oefenruimte
- verkoop van koffie/thee en heerlijke appelbeignets.
Kerkbanken en instrumenten kunnen bekeken worden vanaf 15.00 uur. De verkoop start om 15.30 uur. De opbrengst van dit Open Huis komt geheel ten goede aan de nieuwe oefenruimte.

Niet te missen, dit Open Huis. Iedereen is van harte welkom. Doe mee en geef De Bazuin de ruimte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten