De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

dinsdag 19 april 2011

Jens Meulendijk schenkt De Bazuin €1000!

Op vrijdag 15 april jl. organiseerde Jens Meulendijk (*) de jaarlijkse maatklaverjaspartij in De Klang. Dit keer had Jens als locatie de repetitieruimte van De Bazuin als locatie uitgezocht vanwege de sympathieke muzikale rol die de fanfare in Tzummarum en omstreken speelt. De 18 koppels speelden drie bomen. De winnaars van de minicompetitie en van de verloting kregen vleesprijzen en levensmiddelenpakketten. Dankzij sponsoring van Jansma Wegen & Milieu Drachten, Garage Wiersma Tzummarum en Spar Auke Bonsma Tzummarum bleef er netto een aardig bedrag over.

Maandag 18 april overhandigde Jens Meulendijk aan De Bazuin een cheque ter waarde van... trrrrrrr trrrrrrr trrrrrrrromgeroffel ... €1000! Een schitterende bedrag voor de campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!'.

Bestuur en leden bedankten de drie kaartbazen met een ovationeel applaus. Wat een fantastisch gebaar en wat mag Tzummarum trots zijn op zo veel saamhorigheid.

(*) een kaartcommissie bestaande uit Anne Jensma, Oene van der Meulen en Bein van Dijk.

Jens Meulendijk overhandigt met hulp van de sponsors €1000 aan voorzitter Jannie van der Kuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten