De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

woensdag 27 oktober 2010

_niet_langer_ gestolen: drie dure borden!

Zaterdag hingen ze er nog: drie prachtige borden, netjes opgehangen bij de toegangswegen van Tzummarum. Aankondigingen voor het benefietconcert op 6 november, hét grote muziekfeest dit najaar in Tzummarum met Gé Reinders, Die Twa en De Bazuin natuurlijk.

Maandag waren ze al weer verdwenen. Ze schijnen op een pickup truck geladen te zijn. Wie heeft ze? En waarom zijn ze weggehaald? Is het een muziekliefhebber, een fan van Die Twa? Iemand die er graag zijn wanden mee versiert? We zouden het snappen, maar we willen ze terug...!

[update] En ze zijn terug! Ze lagen in Scharnegoutum, de provincie had ze weggehaald en naar een depot gebracht. Wat we deden mag niet. We mogen de borden bij de ingang van de bebouwde kom  niet gebruiken voor mededelingen. Jammer, nu moeten we een ander plekje zoeken. Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten