De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

zaterdag 20 februari 2010

geef de elektriciens de ruimte!

De verbouwing van De Klang ligt prima op schema, zelfs iets er voor. Nu de instrumentenberging klaar is kunnen de elektriciens aan het werk om de verlichting in orde te maken. Ook de leidingen naar de verlichting - door het verlaagde plafond komt ook het licht een stuk lager - zijn nagenoeg klaar. 'Vriend van' Pieter Heeringa en de beide Sydsen maken daarin grote vorderingen: de vonken spatten er af.
Bij binnenkomst door de nieuwe hoofdingang (voormalige ingang Untwyk) zijn de toiletgroepen al zichtbaar: linksaf de dames en rechtdoor de heren. Komende week wordt begonnen met de installatie daarvan. De kast voor alle bladmuziek is ook bijna klaar; alleen de deuren moeten nog geplaatst. Bekijk de video voor een impressie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten