De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

zaterdag 1 januari 2011

De beste wensen voor 2011!

De Bazuin Tzummarum wenst familie, vrienden, dorpsgenoten, sponsors, zustverenigingen, fondsen en alle anderen een vervullend en muzikaal 2011 toe.

2010 was voor De Bazuin een intens en fantastisch jaar, waarin de leden hard moesten werken in de campagne, nog naast de 'gewone' muzikale en organisatorische activiteiten. Maar de resultaten mochten er zijn: De Klang de mooiste oefenruimte van Friesland, een geweldige openingshappening, een kerstconcert in ons eigen honk, een benefietconcert met Gé Reinders en Die Twa... Met de toekenning uit fondsen en subsidies en met de opbrengsten van evenementen en acties ook nog een enorm financieel resultaat.

Door de inzet van velen glimt De Bazuin als een pasgepoetst instrument. En spelen dat het doet!

Ook 2011 belooft een interessant jaar te worden. Daarin zal het zwaartepunt verschuiven naar de reguliere kalender, met onder meer deelname aan de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen op 1 en 2 april. Maar ook voor de campagne hebben we weer een paar mooie plannen op stapel staan. Houd ons actieblog in de gaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten