De Bazuin Tzummarum heeft de voormalige Gereformeerde Kerk omgebouwd tot een schitterende oefenruimte, De Klang. De campagne 'Geef De Bazuin de ruimte!', om aankoop en verbouwing mogelijk te maken, bleek heel succesvol. De campagne gaat door, want De Bazuin heeft nog meer ruimte nodig om zich te ontwikkelen in het hart van het dorp. Volg ons en help ons, en geef De Bazuin de ruimte!

woensdag 10 maart 2010

De Klang nu formeel van De Bazuin

Op 9 maart jl. werd De Bazuin formeel eigenaar van de voormalige Gereformeerde Kerk te Tzummarum. Bij notaris Koelmans te Berlikum vond de overdracht plaats van de Protestantse Gemeente Tzummarum/Firdgum aan de Christelijke Muziekvereniging De Bazuin. Namens de Kerkeraad bekrachtigden Durk Bonnema, voorzitter, en Reiny Walda, scriba, de overdracht. Van De Bazuin zetten Jannie van der Kuur, voorzitter, en Klaske Bonnema, penningmeester, hun handtekening.

Notaris Koelmans prees Klaske voor de gedegen voorbereiding van alle formaliteiten en haar doorzettingsvermogen in het zoeken naar manieren om de overdracht voor de muziekvereniging zo goedkoop mogelijk af te wikkelen. In één sessie werden de overdracht van It Lokaal, de overdracht van De Klang en verschillende financieringsarrangementen afgerond. De 'beperkte voorlezing', zoals dat heet, duurde niettemin vijf kwartier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten